Style OptionsClose X

Profil kompanije

Mi smo startup kompanija

Kompanija je osnovana 2023. godine. Projekat KLIKNI NA SRBIJU je inicirao da DOTwebsoft tim preraste u kompaniju. Sam projekat je trenutno u fazi razvoja. Naš tim je mlad ali iskusan u oblasti web programiranja i vizuelizacije. Težimo konstantnom usavršavanju i širenju primenjivih znanja. Naša kompanija je otvorena za sva tržišta, nove ljude i spremna na izazove u IT sektoru i arhitekturi.

Teži poslovanju širom sveta

Poslovni modeli kojima težimo nisu limitirani granicama. U svakoj oblasti našeg interesovanja programiranju, bazama podataka, web dizajnu, renderingu, animacijama, 360 turama trudimo se da primenjujemo inovativna rešenja, a sve u cilju uspeha projekata naših klijenata.

Kreiramo inovativne projekte

Kao STARTUP kompanija najveći akcenat našeg rada bačen je na realizaciju projekta KLIKNI NA SRBIJU. Dobra osnova projekta daje nam mogućnost za razvoj novih rešenja koja će u budućnosti koristiti mnogim projektima naših klijenata.

Koristeći reciklirane materijale

Priroda je ono što nam daje motiv za naše projekte. Kroz projekat KLIKNI NA SRBIJU pokušavamo da utičemo na smanjenje potrošnje papira u industriji vizit karti. Takođe nova rešenja koja spremamo u oblasti enterijera i eksterijera objekata pomoći će našim budućim klijentima da se odluče za recklirane materijale.

24/7 posvećene podrške

Našim kljijentima smo omogućili podršku u toku trajanja projekta i posle realizacije. Najbolja reklama kompanije su realizovani projekti i zadovoljni korisnici.

50

Klijenata

7000

Obradjenih sadržaja

40

Projekata

20

Sajtova

Startup kompanija DOTwebsoft DOO Kladovo

Razvoj

programiranje i baze podataka

Arhitektura

dizajn i vizuelizacija

Brendiranje

proizvoda i usluga

WEB

aplikacije i sajtovi